راه های کاهش چربی خون در دیابتی ها
0 نظر
1499 روز پیش
با توجه به سوالات متعدد مخاطبین پزشک من در مورد راه های کاهش چربی خون در دیابتی ها، ویدئو زیر ضبط و منتشر شده است:
راه های کاهش چربی خون در دیابتی ها!
دکتر مهاجری تهرانی فوق تخصص غدد پاسخ می دهند :
چه اقداماتی بکنیم که چربی خونمون کاهش پیدا کنه ؟ چه کارهایی باید انجام دهیم؟
راه هایی که کمک میکنه که چربی خون کاهش پیدا کنه اولیش کنترل قند خون هست ، همونجور که خدمتتون عرض کردم اگر ما قند رو کنترل کنیم به مقدار خیلی زیادی triglyceride هم کم میشه و چربی خون کنترل میشه .
دومین مسئله رعایت رژیم غذایی هست ، بهتره که در غذاها مون از روغن های غیر اشباع استفاده کنیم مثل روغن زیتون مثل روغن ذرت ، روغن آفتابگردان یا سویا و مصرف چربی های اشباع رو کم بکنیم تا اونجایی که ممکنه .
همچنین ببینید:
روغن نباتی جامد که اصلا استفاده نکنیم اینها به شدت مضر هست و روغن هایی که فرض بفرمایید که خامه یا پنیر پر چرب یا گوشت پرچرب اینها بهتره که در رژیم غذایی ما کم بشه و بهتره که گوشت رو و غذا ها رو به صورت آبپز و بخارپز استفاده کنیم یا حتی به صورت کباب تا اینکه به صورت سرخ شده بخوایم استفاده کنیم .
چون در فرمی که گوشت به صورت سرخ شده بخواد استفاده بشه باز میزان چربی آن افزایش پیدا میکنه در مقایسه با دو سه حالت بخارپز و آبپز و کبابی .
همینطور ورزش منظم باز در عزیزان دیابتی میتونه باعث کاهش چربی خون بشه .
مصرف دارو ها رو خدمتتون عرض کردم مثل داروهای استاتین که در یک جلسه مفصل در رابطه با این داروها صحبت کردم و عوارض آن و تأثیرات خوبی که این داروها دارند خدمتتون عرض کردم پس در اینجا دیگه من وارد این بحث نمیشم .
مصرف روغن ماهی هم که الان به صورت کپسول هایی هست که الان در داروخانه ها وجود داره میتونه باعث کاهش triglyceride خون بشه و کپسولهای یک گرمی هست ، البته ممکنه باعث نفخ شکم و درد شکم بشه یا بوی بدی در دهان احساس کنید که این جز عوارض این کپسول های روغن ماهی یا fish oil هست .
غذاهایی که تا اونجایی که ممکنه باید از مصرفش اجتناب کنیم :
جگر
کله پاچه
گوشت های پرچرب
خامه
زرده تخم مرغ ( البته میتونیم تخم مرغ رو دو تا سه بار در هفته استفاده کنیم ولی هواسمون به میزان کلسترول زرده تخم مرغ باشه چون از مواردی است که کلسترول بالایی داره .)
روغن حیوانی
سوسیس و کالباس
این مواد غذایی به شدت میزان چربی بالایی دارد و باعث افزایش چربی خون میشود .
مصرف سیر چه به صورت خوراکی و چه به صورت قرص های سیر میتونه کمک کنه برای کاهش کلسترول خون ولی هیچ وقت این ماده غذایی جای دارو رو نمیگیره .
بنابراین ما نگیم چون سیر مصرف میکنیم نیاز به داروی چربی خون نداریم ، خیر اگر که ما چربی خونمون بالاست توصیه میکنیم که از سیر استفاده کنیم ولی دارو هم باید استفاده شود .
روغن هایی مثل مارگارین و روغن های نباتی و حیوانی هم تا اونجایی که ممکنه کم استفاده بشه یا اصلا استفاده نشه .
متشکرم .
مطالب مشابه
ارسال نظر
نظرات شما
0 نظر