آیا کره برای افراد دیابتی توصیه می شود؟
0 نظر
1527 روز پیش
سالهاست که درباره ی چربی های اشباع شده کره و سایر مواد غذایی به دلیل ارتباط قوی با بیماری های قلبی عروقی هشدارهایی داده میشود. خوردن رژیم غذایی با چربی اشباع بالا باعث افزایش چربی خون می شود و احتمال انسداد شریان ها توسط لیپیدها را افزایش می دهد و در نهایت منجر به عوارض جدی مانند حمله قلبی و سکته مغزی می شود. این یک واقعیت اثبات شده علمی است.
انجمن قلب آمریکا هنوز مصرف کم چربی های اشباع شده (۵ تا ۶٪ از کل کالری) را توصیه می کنند. برای فردی که روزانه به ۲۰۰۰ کالری نیاز داشته باشد ، این معادل فقط ۱۳ گرم چربی اشباع در روز است. این میزان چیزی کمتر از ۲ قاشق غذاخوری کره است و شامل چربی های اشباع شده در غذاهای دیگر مانند پنیر ، شیر ، گوشت و مرغ هم میشود.
همچنین ببینید:
به خاطر داشته باشید که این توصیه ها برای همه افراد است ، نه تنها افراد دیابتی . از آنجا که دیابتی ها بیشتر مستعد ابتلا به بیماری های قلبی عروقی هستند ، منطقی است که آنها نیز به این توصیه توجه داشته باشند.
بسیاری از مقالات جدید ادعا می کنند که خوردن کره هر روز باعث جلوگیری از ابتلا به دیابت و یا درمان دیابت می شود. این ادعاها بی اساس است و تا به امروز در این مورد تحقیق نتیجه بخشی انجام نشده است. در حالی که درست است که کره و سایر چربی ها مانند کربوهیدرات ها به طور مستقیم بر میزان قند خون شما تأثیر نمی گذارند ، اما میتوانند در طولانی مدت مشکل ساز بشوند.
رژیم های پر چرب و کم کربوهیدرات پاسخی برای کنترل گلیسمی مادام العمر نیست. چرا؟
آنها گروههای غذایی کامل را از بین می برند و باعث می شوند ریز مغذی های ارزشمند را از دست بدهید.
آنها دارای مقادیر زیادی چربیهای اشباع شده هستند و شما را مستعد ابتلا به هایپرلیپیدمی و عواقب طولانی مدت آن می کنند.
آنها انرژی لازم بدن را از طریق غذاهای حاوی کربوهیدرات سالم تأمین نمی کنند.
آنها در طولانی مدت مشکلات بالقوه ای مانند اختلال عملکرد کلیه ، سنگ کلیه و پوکی استخوان ایجاد کنند.
نتیجه
لازم نیست از مصرف کره کاملاً اجتناب شود ، اما مصرفش برای همه هم آزاد نیست. میتوانید از مصرف آن لذت ببرید اما مقدارش باید محدود باشد .و این توصیه برای همه افراد صادق است ، نه تنها مبتلایان به دیابت.
بله! مقادیر محدود کره می تواند در یک رژیم غذایی متعادل برای افراد دیابتی قرار بگیرد. طبق دستورالعمل انجمن قلب آمریکا ، ۵ تا ۶٪ از کل کالری ها می توانند از چربی های اشباع شده باشند. این مقدار تقریباً ۲ قاشق غذاخوری کره است. به یاد داشته باشید که این میزان شامل کره ای که در پخت و پز استفاده میشود و یا چربی های اشباع شده از منابع غذایی دیگر مانند پنیر ، شیر ، گوشت گاو ، مرغ و سایر گوشت ها نیز میشود.
قطعا نه! هیچ شواهد علمی تا به امروز پیوند علت و معلولی بین کره و دیابت نبوده است.
یک کره بدون چربی اشباع برای افراد دیابتی مناسب است. کره روغن زیتون همچنین ضمن حفظ طعم کره ، جایگزین بسیار خوبی برای کاهش مصرف چربی اشباع شده است.
کره حاوی قند قابل توجهی نیست. کره از شیر تهیه می شود که حاوی لاکتوز یا قند شیر است. بعد از فرآوری مقدار ناچیزی از این قند در کره باقی میماند ، اما برای افزایش سطح قند خون کافی نیست.
نوعی کره شفاف است ، به این معنی که در حالی که کره روی یک منبع گرما هم زده می شود مایع از کره خارج می شود. این ماده به طور سنتی در فرهنگ و غذاهای هندی مورد استفاده قرار می گیرد. محتوای غذایی قه در اصل با کره یکسان است ، با ۱۰۰٪ کالری حاصله از چربی ، بیشتر از چربی های اشباع. بنابراین ، قه حاوی کربوهیدرات قابل توجهی نیست.
همچنین ببینید:
مصرف لبنیات در رژیم غذایی
مطمئنا! کره در رژیم غذایی دیابتی به هر روشی که فرد بخواهد قابل استفاده است. در واقع این مقدار کل کره و چربی اشباع شده است که باید به آن توجه شود.
کره ساخته شده از شیر گاو دستخوش فرآوری هایی که کره های بادام تحت آنها قرار گرفته اند نشده اند. کره های گردو در واقع آجیل های خرد شده ای هستند که گاهی اوقات روغن آجیل ها برای رسیدن به قوام مناسب به آنها اضافه می شود ،و یا نمک یا شکر برای طعم دادن . پس باید از مصرف قندهای اضافه شده به کره بادام اجتناب شود.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منابع:
thediabetescouncil
مطالب مشابه
ارسال نظر
نظرات شما
0 نظر