سیب یک میوه ی فوق العاده برای مبتلایان به دیابت!
0 نظر
1511 روز پیش
سیب میوه ای است که برای همه مغذی است و نه فقط برای افراد مبتلا به دیابت. هر چند در ارتباط با دیابت رعایت مصرف مواد مغذی ٬ مانند کربوهیدرات ها، چربی ها و پروتئین ها از اهمیت بیشتری برخوردار است چراکه همه اینها می توانند برمیزان قند خون فرد مبتلا تاثیر بگذارند.
همچنین ، ما کاملا مطمئن هستیم که سیبها طبیعی ترین میان وعده های قابل حمل هستند.
در اینجا اطلاعاتی را درباه ی سیب و ارزش غذایی آن و اینکه چرا این میوه باید به عنوان یکی از اصلی ترین رژیم های سازگار با دیابت مصرف شود جمع آوری کرده ایم.
همچنین ببینید:
یک سیب متوسط شامل:
97 کالری
کربوهیدرات 23 گرم (20 درصد فیبر)
8 میلی گرم ویتامین) C ۱۴درصد از مقدار توصیه شده روزانه(
85 درصد آب
اطلاعات بیشتر
همه کربوهیدراتها با هم برابر نیستند. توجه کنید که تقریبا 20 درصد کربوهیدراتهای سیب ازنوع فیبر هستند. فیبر برای افراد دیابتی بسیار مناسب است زیرا باعث کاهش جذب قند می شود و از افزایش قند خون جلوگیری می کند. فیبر موجود در سیب باعث می شود شما برای مدت زمان طولانی تری احساس سیری داشته باشید و همچنین به هضم سالم غذا نیز کمک می کند.
غافلگیرخواهید شد اگر بدانید فقط 2.500 گونه مختلف سیب وجود دارد که در ایالات متحده رشد می کنند.
اما خبر خوب این است که هیچ سیب "بد"ی وجود ندارد ، ولی طعم یک عامل مهم و کمی متغیر است. به عنوان مثال ، سیب های سبز اسمیت به دلیل سفت بودنشان شناخته شده اند ، در حالی که سیب های فوجی با رنگ قرمز به دلیل شیرینی و ترد بودنشان معروف هستند.
در حالی که همه سیب ها خوب هستند اما به عنوان مثال انواع سبز، فوجی ، قرمز ، گالا و …از نظر میزان آنتی اکسیدان هایشان غنی تر از سیب های طلایی هستند.
مهم نیست که کدام یک از انواع سیب ها شما را وسوسه می کند ، فقط یادتان باشد که حتما سیبتان را با پوستش که منبع اصلی مواد مغذی آن است بخورید.
سیب حاوی پلی فنول است ؛ و پلی فنول ها ترکیبات گیاهی هستند که برای محافظت در برابر دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی عروقی مفید و موثر شناخته شده اند.
پلی فنول ها همچنین باعث کاهش سرعت ورود قند به جریان خون می شوند و در نتیجه از افزایش سریع قند خون جلوگیری می کنند.
از این گذشته ، بیشتر قند موجود در سیب فروکتوز است که تأثیر بسیار کمی برمیزان قند خون دارد.
همه اینها به کم شدن نمره سیبها از نظر شاخص گلیسمی (GI) و بار گلیسمی (GL) کمک می کند (ابزاری برای اندازه گیری میزان تأثیر غذا بر قند خون.)
افراد مبتلا به دیابت در یکی ازین دو دسته قرار دارن:
دیابت نوع 1: لوزالمعده انسولین کافی تولید نمی کند.(هورمونی که قند را از خون شما به سلول های شما می فرستد.)
دیابت نوع 2: بدن انسولین کافی تولید می کند ، اما سلول ها به درستی از آن استفاده نمی کنند و به این مقاومت انسولین گفته می شود.
سیب یک میوه ی فوق العاده مناسب برای دیابت است زیرا تحقیقات نشان داده اند که آن دسته از پلی فنول هایی که در پوست سیب وجود دارند اثرات مفیدی بر بهبود توانایی بدن در استفاده موثر از انسولین دارند. و این به سلولهای شما کمک می کند تا بتوانند قند را جذب کنند و انرژی لازم را برایتان تأمین کنند. بنابراین ، خوردن سیب به طور منظم ممکن است مقاومت به انسولین را کاهش دهد و در نتیجه منجر به کاهش قند خون شود.
همچنین ببینید:
بهترین زمان خوردن میوه
اگر سابقه خانوادگی دیابت دارید لازم است که برای جلوگیری از پیشرفت آن خودتان هر چه می توانید انجام دهید.
مطالعه ای نشان داده است که خوردن میوه های کامل (به طور خاص سیب ، زغال اخته و انگور) به صورت منظم به اندازه ی قابل توجهی به پایین آمدن خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک میکند.
این میوه ها چه ارتباطی با یکدیگر دارند؟ همه ی آنها حاوی آنتوسیانین ها ، نوعی فلاونوئید با خاصیت آنتی اکسیدانی هستند که مسئول نمایان کردن رنگ های دوست داشتنی قرمز ، بنفش و آبی موجود دراین میوه ها هستند
چگونه از سیب بیشتر لذت ببریم؟
میتوانید یک سیب را به صورت خلالی برش دهید و آن را به سالادی که حاوی آجیل و پنیر سفید نیز باشد اضافه کنید.
با اضافه کردن یک قاشق چایخوری کره بادام زمینی به سیب میتوانید آن را تبدیل به یک دسر کنید.
همواره یادتان باشد که سیب های متوسط را برای خوردن انتخاب کنید زیرا سیب های بزرگتر بار گلیسمی بالاتری نیز دارند.
قند خون خود را بعد از مصرف سیب بررسی کنید تا متوجه شوید که چه تاثیری روی شما دارد. شما باید میزان مصرف میوه تان را ثابت نگه دارید تا قند خونتان پایدار باشد. همچنین همیشه ایده خوبی است که میوه هایی مانند سیب را با پروتئین سالم یا چربی هایی مانند کره مغز گردو ، آجیل یا دانه های خوراکی میکس کنید.
از نوشیدن آب سیب ، سس سیب و سیب خشک خودداری کنید. فقط به سیب تازه و سالم عادت کنید. زیرا میوه های فرآوری شده مقدار فیبر کمتر و قند بالاتری دارند.
انتخاب سیب به عنوان میان وعده برای حفظ سطح قند خون سالم و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 بسیار مناسب است. در صورتی که میزان کربوهیدرات را در رژیم غذاییتان اندازه گیری میکنید، حتما توجه داشته باشید که یک سیب متوسط حاوی حدود 23 گرم کربوهیدرات است.
در آخر
بعد از مصرف هرغذایی حتما قند خون خود را بررسی کنید تا متوجه شوید که هر کدامشان دقیقا چه تأثیری روی قند خون شما میگذارند.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
مطالب مشابه
ارسال نظر
نظرات شما
0 نظر