دکتر زینو

پزشکی

دسته بندی

انگور چه فوایدی داره؟ آیا انگور برای دیابتی ها خوبه؟

0 نظر

1414 روز پیش

انگور در لیست ده میوه برتر میوه های مورد علاقه در دنیا قرار دارد.

خاستگاه انگور اسپانیاست؛ و کاشفان اسپانیایی این میوه را حدود 300 سال پیش به آمریکایی ها معرفی کردند.

انگور نیز نوعی توت است! بله، انگور هم نوعی توت است. دانه های انگور یک پوشش چرم مانند دارند که درون آن حالتی گوشتی دارد و از نظر شمایل شبیه به زغال اخته است.

آیا خوردن انگور باعث افزایش قند خون می شود؟

خانواده انگور:

بیش از ۸۰۰۰ نوع انگور که از حدود ۶۰ گونه به وجود آمده اند وجود دارد که انواع اصلی آن آمریکایی و اروپایی است.

کالری و تغذیه:

یک فنجان انگور  حدود 100 کالری انرژی دارد و دارای مقادیر فراوانی از ویتامین های K و C نیز هست. تخم انگور خوراکی است و منبعی پر از آنتی اکسیدان.

همچنین ببینید:

دیابت چه تاثیری بر خلق و خو و روابط میزاره؟

کشمش همان انگور است:

کشمش در واقع همان انگور های شیرین و خشک شده است که در اثر خشک شدن انگور در زیر نور آفتاب به طور طبیعی تولید می‌شوند.

انگور و رنگ ها:

انگور در رنگ های مختلفی از جمله سبز، قرمز، سیاه، زرد، صورتی و بنفش به چشم می خورد. انگور های "سفید" در واقع سبز هستند.

حدود 80 درصد از انگور از آب تشکیل شده است که این انگور را به میوه ای کم کالری تبدیل می کند.

از انگور برای کمک به درمان آسم، سوء هاضمه، میگرن و رفع خستگی استفاده می شود.

انگور کمک می کند تا خطر حمله قلبی به حداقل برسد زیرا باعث افزایش سطح اسید نیتریک در خون می شود که این ماده از لخته شدن خون جلوگیری می کند.

طعم شیرین و ترش انگور می‌تواند حال و هوای شما را بهتر کند و باعث می شود استرس و افسردگی نداشته باشید!

انگور حاوی مقادیر کمی کلسترول، سدیم و چربی است و سرشار از ویتامین های  K و C است . انگور همچنین سرشار از ویتامین A، ویتامین B کمپلکس ، کاروتن، فسفر، پتاسیم، منیزیم، نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین، کلسیم و مواد معدنی مانند مس، آهن، پتاسیم، منگنز و چندین آنتی اکسیدان مانند رسوراترول، آنتوسیانین و کاتچین است که باعث محافظت از بدن در برابر بسیاری از بیماری های جدی می‌شوند. دانه های انگور هم خوراکی هستند و هم سرشار از آنتی اکسیدان می‌باشند. دانه های انگور همچنین حاوی روغنی هستند که در صنعت آرایشی و بهداشتی برای ساخت محصولات مراقبت از پوست مورد استفاده قرار می گیرد.

آیا انگور باعث افزایش قند خون می شود؟

بر اساس تحقیقات اولیه در دانشگاه میشیگان، خوردن انگور ممکن است به کاهش خطر ابتلا به تری گلیسیرید، دیابت، فشار خون بالا، بیماری قلبی و سندرم متابولیک کمک کند. که این امر باعث می شود انگور گزینه ای سالم به عنوان یکی از دو وعده میوه توصیه شده در روز باشد. مصرف یک لیوان انگور به احتمال زیاد باعث افزایش زیاد قند خون نمی شود، اما مانند خیلی از میوه های دیگر، انگور نیز میوه ای حاوی کربوهیدرات است و می تواند قند خون را بالا ببرد.

محتوای کربوهیدرات

یک وعده کربوهیدرات که برای افراد دیابتی سرو می شود باید حاوی 15 گرم کربوهیدرات باشد. یک فنجان انگور حاوی 16 گرم کربوهیدرات است که 1 گرم آن فیبر و 15 گرم آن قند است. از آنجا که فیبر هضم نمی‌شود و سطح قند خون را افزایش نمی دهد، اغلب هنگام شمارش کربوهیدرات از مقدار کربوهیدرات ها کم می شود، بنابراین 1 فنجان مقدار مناسبی از انگور برای مصرف است.

نتیجه یک پژوهش

ژورنال PLOS Medicine در آوریل 2017 گزارش کرده است که انگور حاوی مقادیر زیادی از ترکیبات آنتی اکسیدانی سالم است که نه تنها شما را در مقابل دیابت محافظت می کند بلکه ممکن است از عوارض دیابت در سیستم قلبی عروقی شما نیز جلوگیری کند. طبق این مطالعه، رژیم های غذایی پر از میوه های تازه مانند انگور با کاهش قابل توجه میزان خطر ابتلا به دیابت نوع 2 همراه هستند. در این گزارش آمده است که خوردن مقدار زیادی میوه مانند انگور خطر ابتلا به بیماری های قلبی را در مبتلایان به دیابت کاهش می دهد. بنابراین چه دیابت داشته باشید و چه نه، خوردن مقدار زیادی از میوه تازه می‌تواند از شما در برابر بیماری های مزمن محافظت کند.

به حداقل رساندن تغییر قند خون

شما می توانید با مصرف غذاهایی که دارای شاخص قند خون بالایی نیستند و غذا هایی که دارای مقدار قابل توجهی از کربوهیدرات ها نیستند، نوسانات و تغییرات در سطح قند خون خود را به حداقل برسانید. خوردن چندین وعده کربوهیدرات به طور همزمان، احتمال افزایش قند خون شما را افزایش می دهد. بیشتر افراد دیابتی نباید بیش از 45 تا 65 گرم کربوهیدرات در هر وعده غذایی مصرف کنند.

توجه: مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد. از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.

منابع:

healthyeating

justfunfacts

webmd