کاهش استرس با داروهای گیاهی فوق العاده
0 نظر
1139 روز پیش
امروزه اضطراب و استرس که بسیار رایج هستند می توانند ناشی از موارد مختلفی مانند برخی مشکلات یا شرایط سلامت روان باشند.
یکی از راههای تسکین استرس و اضطراب مصرف برخی گیاهان است.
آشواگاندا سابقه طولانی استفاده در طب سنتی هند دارد.
یک آزمایش کوچک در سال 2019، اثربخشی آشواگاندا را برای استرس و اضطراب بررسی کرد.
این مطالعه 8 هفته ای شامل 58 شرکت کننده دارای استرس بود. هر شرکت کننده به طور تصادفی یکی از سه درمان را دریافت کرد: عصاره آشواگاندا در دوزهای 250 میلی گرم در روز یا 600 میلی گرم در روز یا دارونما.
شرکتکنندگانی که آشواگاندا مصرف کردند هورمون استرس کورتیزول کمتری نسبت به گروه دارونما نشان دادند. مشکل خواب در این افراد بهبود یافت.
شرکتکنندگانی که 600 میلیگرم آشواگاندا مصرف کردند، سطح استرس را به میزان قابل توجهی کاهش دادند. با این حال شرکت کنندگانی که دوز کمتری از آشواگاندا مصرف کردند کاهش استرس را گزارش نکردند.
در مطالعه دیگری در سال 2019، 60 شرکت کننده دارای استرس خفیف 250 میلی گرم آشواگاندا یا دارونما به مدت 60 روز دریافت کردند. کسانی که از این گیاه استفاده می کردند کاهش قابل توجهی در برخی از معیارهای اضطراب نشان دادند اما در برخی دیگر خیر.
همچنین ببینید:
استرس مزمن چیست!؟
می توان از ریشه آن برای کمک به درمان مشکلات خواب، اضطراب و افسردگی استفاده کرد.
همچنین باید توجه کرد که سنبل الطیب ممکن است اثر خواب آور داشته باشد. مصرف این گیاه با داروهای آرام بخش می تواند خطرناک باشد.
اسطوخودوس گیاهی از خانواده نعناع است. بسیاری از افراد از اسطوخودوس برای تسکین اعصاب و کاهش اضطراب استفاده می کنند.
تحقیقات نشان می دهد که چندین مکمل گیاهی ممکن است در درمان استرس، اضطراب، افسردگی و موارد دیگر مفید باشد. در واقع انسان ها هزاران سال است که از گیاهان برای مقابله با بسیاری از بیماری های جسمی و روانی استفاده می کنند.
به خاطر داشته باشید که گیاهان و مکمل ها از نظر کیفیت یا ایمنی توسط سازمان غذا و دارو (FDA) کنترل نمی شوند. حتماً درباره محصولی که میخرید و همچنین سازنده آن تحقیق کنید و قبل از مصرف گیاهان دارویی با پزشک خود صحبت کنید. توجه داشته باشید که درمان های گیاهی جایگزینی برای کمک گرفتن از یک متخصص همراه با داروهای تجویزی نیستند.
اسطوخودوس یکی از محبوب ترین گیاهان تسکین دهنده اضطراب است. می توانید آن را با ریشه سنبل الطیب ترکیب کنید.
در حالی که این گیاهان به طور کلی ایمن و قابل مصرف هستند، مهم است که تحقیقات خود را انجام دهید و هرگز آنها را با سایر داروهای تقویت کننده مانند داروهای ضد افسردگی و بنزودیازپین ها ترکیب نکنید.
اگر به فکر استفاده از گیاهان دارویی برای کاهش استرس هستید، ابتدا با پزشک خود صحبت کنید. افرادی که باردار یا شیرده هستند، کودکان خردسال، کسانی که داروهای تجویزی مصرف می کنند و افرادی که شرایط پزشکی آنها در معرض خطر بالاتری برای نگرانی های ایمنی یا عوارض جانبی نامطلوب است و باید به دنبال درمان پزشکی باشند.
به یاد داشته باشید که اگر درمان های گیاهی طبیعی تلقی می شوند به این معنی نیست که آنها همیشه مفید و موثر هستند. مهم است که به تداخلات دارویی احتمالی، همراه با عوارض جانبی گیاهان توجه داشته باشید. با پزشک خود صحبت کنید تا تصمیم بگیرد که آیا گیاهان برای شما مناسب هستند یا خیر.
درمان های گیاهی نباید در کنار داروهای تجویزی بدون راهنمایی متخصص استفاده شود. مکملهای گیاهی ممکن است با داروهای تجویزی تداخل داشته باشند و هنگام ترکیب این دو، نگرانیهای ایمنی وجود دارد. در صورت مصرف دارو جهت تسکین استرس و اضطراب، هنگام بررسی درمان های گیاهی با پزشک خود صحبت کنید.
همچنین ببینید:
چهار فاکتور کاهش دهنده استرس!
در حالی که بسیاری افراد از طریق گیاهان دارویی تسکین یافته اند، آنها برای درمان علل زمینهای اضطراب، مانند آسیب، الگوهای تفکر تحریف شده، رویدادهای مخرب زندگی یا نگرانیهای ایمنی در نظر گرفته نشدهاند. متخصص سلامت روان می تواند به شما کمک کند تا ریشه اضطراب خود را بهتر درک کرده و در کاهش علائم همکاری نمایید.
راه های مختلفی برای مصرف داروهای گیاهی برای استرس وجود دارد. گیاهان را می توان به عنوان دمنوش مصرف کرد.
یکی از راههای کاملاً طبیعی برای کاهش استرس، استفاده از گیاهانی مانند اسطوخودوس و بادرنجبویه است.
اگرچه تحقیقاتی در مورد اثربخشی گیاهان دارویی برای اضطراب و استرس وجود دارد، به خاطر داشته باشید که آنها مکمل استفاده از داروهای تجویزی (مانند داروهای ضد اضطراب یا ضد افسردگی) نیستند.
قبل از تصمیم گیری در مورد استفاده از گیاهان، باید با پزشک صحبت کنید تا مطمئن شوید که با داروهای دیگری که مصرف می کنید تداخل ندارند.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منابع:
healthline
مطالب مشابه
ارسال نظر
نظرات شما
0 نظر