درمان کرونای خفیف در خانه
0 نظر
1112 روز پیش
طبق گفته کارشناسان اگر دچار کووید-19 خفیف هستید، می توانید برای درمان خود در خانه اقدام کنید.
با وجود انواع بسیارCOVID-19 مانند دلتا و اومیکرون، احتمال ابتلا به ویروس کرونا حتی برای افرادی که به طور کامل واکسینه شده اند افزایش یافته است.
واکسنها همچنان از ابتلای بیشتر افراد به کرونا به طور جدی جلوگیری میکنند. با این حال، حتی یک مورد خفیف COVID-19 به این معنی است که برای جلوگیری از انتقال ویروس به دوستان، خانواده و سایر افراد جامعه خود باید قرنطینه شوید.
گزارشهای اولیه در مورد نوع Omicron، که به سرعت به غالبترین نوع ویروس کرونا در ایالات متحده تبدیل شده است، نشان میدهد که معمولاً علائم شدیدتری نسبت به انواع قبلی ایجاد میکند.از زمان شروع همهگیری کووید-۱۹، تخمین زده میشود که ۸۰ درصد از افراد مبتلا به کووید-۱۹ تنها علائم خفیف تا متوسط را تجربه میکنند.
این بدان معناست که اکثر افراد می توانند در خانه بهبود یابند.
همچنین ببینید:
مدیریت افسردگی در دوران قرنطینه کرونا
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) توصیه میکند افرادی که بیمار و به کووید-19 مبتلا هستند، حداقل 10 روز پس از ابتلا، خود را قرنطینه کنند. در صورت داشتن علائم، افراد همچنین باید تا پایان علائم قرنطینه بمانند، از جمله حداقل 24 ساعت پس از کاهش تب.
برای کاهش سردرد، بدن درد و تب می توان از مسکن مانند استامینوفن استفاده کرد.
بسیاری از افراد نیز از ایبوپروفن استفاده میکنند، اما نگرانیهایی در مورد مصرف آن وجود دارد، اگرچه هیچ مدرک مستقیمی مبنی بر عدم استفاده آن وجود ندارد؛ اما با این حال، اگر میخواهید بیشتر مراقب باشید، به جای آن از استامینوفن استفاده کنید.
محققان 650 میلی گرم استامینوفن را هر 4 تا 6 ساعت به عنوان دوز ایمن برای اکثر افراد بزرگسال توصیه می کند.
ویروس کرونا از طریق سرفه، عطسه یا بزاق قابل انتشار از فردی به فرد دیگر است.
بر اساسCDCT، شایع ترین علائم گزارش شده عفونت با نوع Omicron از ویروس کرونا، سرفه، خستگی و احتقان یا آبریزش بینی است.
بسیاری از افراد مبتلا به کووید-19 سرفه شدید دارند. اگر آسم یا هر بیماری تنفسی دیگری دارید، ضروری است که به مصرف داروهای تنفسی معمول خود ادامه دهید.
داروهای ضد سرفه بدون نسخه (OTC) موثر نیستند، اما می توان آنها را امتحان کرد. عسل ممکن است به تسکین سرفه کمک کند.
سرماخوردگی نیز مانند کووید-19 نوعی ویروس کرونا است، به همین دلیل است که برخی از علائم مانند احتقان و آبریزش بینی مشترک است. این علائم را می توان با برخی از داروهای مشابهی که در صورت سرماخوردگی از آنها استفاده می کردید، درمان کرد، مانند داروهای حاوی پزودوافدرین، فنیل افرین برای گرفتگی بینی و دیفن هیدرامین.
اگر آسم یا بیماری تنفسی دیگری دارید، حتماً داروهای استنشاقی و سایر داروها در دسترس داشته باشید.
این امر در مورد هر بیماری مزمن دیگری که ممکن است داشته باشید نیز صدق می کند، زیرا داشتن شرایطی مانند دیابت، بیماری قلبی و اختلالات سیستم ایمنی، شما را در معرض خطر بالاتری برای عوارض جدی ناشی از COVID-19 قرار می دهد.
زینک به یکی از محبوبترین پیشنهادها برای کاهش علائم کرونا تبدیل شده است.
اگرچه در حال حاضر هیچ مدرک مستقیمی وجود ندارد که نشان دهد استفاده از قرصهای زینک میتواند از COVID-19 در افراد پیشگیری یا درمان کند، اما زینک خاصیت ضد ویروسی دارد و در یک مطالعه نشان داده شد که از تکثیر ویروس کرونا در سلولها جلوگیری میکند.
ویتامین سی از فعالیت سلولهای ایمنی حمایت میکند، به ویژه در هنگام شیوع. داشتن رژیم غذایی سالم که سرشار از سبزیجات و میوه های تازه است توصیه می شود.
همچنین ببینید:
سلامت جسمی، روحی و روانی پس از ابتلا به کرونا
هر دو دارای خواص ضد التهابی باورنکردنی و همچنین آنتی اکسیدان بسیار بالایی هستند.
علاوه بر این، زنجبیل مشکلات مربوط به معده را تسکین می دهد. زردچوبه صدها ماده شیمیایی فعال دارد و یک مسکن عالی محسوب می شود.
در صورت ابتلا به کووید-19 خفیف، به دماسنج نیاز دارید تا دو بار در روز دمای بدن خود را بررسی کند، زیرا عدم تب یکی از الزامات پایان قرنطینه است. اگر علائم تشدید یابد، به متخصص مراجعه نمایید.
دستکش، صابون، ضدعفونیکننده دست، محصولات تمیزکننده سطوح به جلوگیری از انتشار COVID-19 در خانه کمک میکنند.
وقتی بیمار می باشید، تمام سطوحی را که با آنها در تماس هستید آلوده می کنید. سطوح سخت را میتوان ضدعفونی کرد، اما لباسها، ملحفهها و حولهها باید قبل از استفاده مجدد، شسته و در معرض آفتاب قرار بگیرند.
اگر بیمار هستید، باید تا حد امکان در یک اتاق مجزا و جدا از افراد دیگر بمانید. در صورت امکان اتاقی با حمام جداگانه انتخاب کنید.
مهم است که در طول قرنطینه نیز مراقب سلامت روان خود باشید.
به یاد داشته باشید که اگر تب بسیار بالا باقی بماند، یا اگر علائم بیمار باعث ناراحتی شود، باید برای مشاوره بیشتر در مرحله بعدی به متخصص مراجعه شود.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منابع:
healthline
مطالب مشابه
ارسال نظر
نظرات شما
0 نظر