دکتر زینو

پزشکی

دسته بندی

دیابت شکننده چیست؟

0 نظر

1360 روز پیش

با توجه به سوالات متعدد مخاطبین پزشک من در مورد اینکه دیابت شکننده چیست؟ ویدئو زیر ضبط و منتشر شده است:

امروز می‌خواهم یک نکته‌ای را در بیماری دیابت خدمتتون عرض کنم، یک فرم از بیماری دیابت که خیلی اذیت کننده هست برای ما پزشکان و برای شما عزیزان دیابتی به نام دیابت شکننده یا Brittle Diabetes.

Brittle Diabetes یعنی چی؟

یعنی یک بیمار دیابتی یک موقع قندش ۳۰۰ هست یک موقع ۴۰۰ هست و بلافاصله یک ساعت بعد قندش می‌شود ۳۰۰ دوباره می‌شود ۵۰۰ و دوباره می‌شود ۴۰۰ یعنی این نوسانات بسیار شدید قند خون در بیمار وجود دارند و این بسیار می‌تونه خطرناک باشه.

مهم، دیابت شکننده چیه؟!

من قبلا هم فکر می‌کنم خدمتتون عرض کرده باشم که نوسانات قند خون برای بیمار دیابتی به مراتب عوارضش بیشتر از بالا بودن قند خون به تنهایی هست و این نوسانات می‌تونه که باعث تشدید بیماری‌های قلبی عروقی بشه، و باید ازش جلوگیری بشه.

یک فرم از اینها Brittle Diabetes یا دیابت شکننده است، چرا اتفاق می‌افتد؟

علل مختلفی دارند و خیلی از اوقات هم تشخیصش بسیار سخته و بیمار باید بستری بشود در بیمارستان خصوصا کسانی که انسولین استفاده می‌کنند این حالت در آنها دیده می‌شود، گاهی اوقات ما مجبوریم نوع انسولین را عوض کنیم دفعات انسولین را عوض کنیم، خیلی از اوقات اغلب این‌ ها بر می‌گردد به رژیم غذایی بیمار، یعنی بیمار اصلأ رعایت نمی‌کند یک دفعه یک وعده غذاییشو حذف می‌کند یک دفعه تعداد زیادی یا مقدار زیادی نوشابه استفاده می‌کند و حدود ۸۷ و ۹۰ درصد این ها به علت عدم رعایت رژیم غذایی و فعالیت های ورزشی غیرقابل پیش بینی هست.

همچنین ببینید:

قرص گلی کلازید نیست، چیکار کنیم و جایگزینش چیه؟

ولی اگر آنها را هم بیمار رعایت بکند و این نوسانات وجود داشته باشند، ممکن است بعضی از آنتی بادی ها بر علیه انسولین یا برعلیه گیرنده‌ی انسولین باعث بشود که این نوسانات ایجاد بشوند.

یعنی روی گیرنده‌ی انسولین می‌نشیند بدون اینکه انسولین وجود داشته باشد و اثر انسولین را به خودش می‌گذارد.

یا به انسولین در خون می‌چسبد و نمی‌گذارد انسولین تاثیر خودش را بگذارد و در یک ساعت دیگری که اصلا وابسته به مصرف غذا هم نیست از انسولین جدا می‌شود و انسولین اثر خودش را می‌گذارد و باعث می‌شود که این عوارض ایجاد بشوند.

خیلی از اوقات بر می‌گردد به مشکلات گوارشی، یعنی تخلیه معده‌ی بیمار با تاخیر صورت می‌گیرد و بیمار انسولینش را می‌زند ولی تخلیه معده هنوز صورت نگرفته به روده ها و قندخون جذب نشده است و بیمار دچار افت قند خون می‌شود.

۳ تا ۴ ساعت بعد که اثر انسولین گذشته است، تخلیه صورت می‌گیرد و می‌آید به داخل روده ها، از معده غذا وارد روده ها می‌شود‌ و جذب قند خون بالا می‌رود.

همچنین ببینید:

فواید شاتوت برای دیابتی ها

مشکلات هورمونی، نارسایی غده فوق کلیه، نارسایی‌های قلبی، نارسایی های کلیوی، نارسایی‌های کبدی، کم کاری تیروئید، اینها از علل بیماری Brittle Diabetes هستند و خب این فرم را ما باید بشناسیم، عزیزان باید بدونند اگر که دچار نوسانات قند خون هستند باید تک تک این ها درشون بررسی بشود تا ببینیم به چه علت است که بیمار دچار دیابت شکننده یا Brittle Diabetes شده است و برای رفع آن قدم برداریم، یعنی اگر نارسایی قلبی هست، درمان نارسایی قلبی، اگر کم کاری تیروئید هست یا نارسایی غده فوق کلیه هست درمان آن صورت بگیرد تا از این حالت بیمار در بیاد.

نظرات شما

0 نظر

what does clomid contain

ارسال شده : 64 روز پیش

Furthermore, TAM binds other endogenous molecules, including sigma 1 and 2 receptors on the endoplasmic reticulum 10, and cholesterol epoxide hydrolase ChEH an enzyme complex involved in cholesterol biosynthesis 11 buy clomid online in usa

Envesee

ارسال شده : 122 روز پیش

In keeping with the theme, we have collaborated with the National Alliance on Translational Medicine NATM partners in Russia and our colleagues from different parts of the Globe to hold an additional program off site and the personalized plans and programs to be added to the Program planned buy priligy in uae