صفر تا صد لیمو ترش برای دیابتی ها!
0 نظر
1487 روز پیش
بررسی اجمالی
لیموها سرشار از مواد مغذی هستند ، از جمله:
ویتامین A
ویتامین سی
پتاسیم
کلسیم
منیزیم
یک لیمو خام بدون پوست حاوی :
۲۹کالری
۹گرم کربوهیدرات
۲.۸گرم فیبر رژیم غذایی
۰.۳گرم چربی
۱.۱گرم پروتئین
همچنین ببینید:
با وجود این فواید ، اگر مبتلا به دیابت هستید ، هنوز هم باید برخی از غذاها را با احتیاط مصرف کنید. و آیا لیمو یکی از آن غذاهاست؟ پاسخ را در ادامه مطلب خواهید خواند.
بله ، اگر مبتلا به دیابت هستید می توانید لیمو بخورید. در حقیقت ، انجمن دیابت آمریکا (ADA) لیمو را به عنوان یک ماده ی غذایی عالی برای دیابت ذکر می کند.
پرتقال ها نیز در لیست مواد غذایی فوق العاده ADA قرار دارند. اگرچه لیمو و پرتقال تقریباً به یک مقدار کربوهیدرات دارند ، اما لیموها قند کمتری دارند.
شاخص گلیسمی (GI) نشانه ای از تأثیر غذا بر سطح قند خون است. در مقیاس ۰ تا ۱۰۰ اندازه گیری می شود و ۱۰۰ در واقع گلوکز خالص است. هرچه GI در یک غذا بیشتر باشد ، قند خون بیشتر می شود.
آب لیمو ، هنگامی که به همراه یک غذای دارای شاخص گلیسمی بالا مصرف می شود ، می تواند تبدیل نشاسته به قند را کند بکند ، بنابراین GI غذا را پایین می آورد.
فیبر مرکبات و قند خون
اگرچه انجام این کار با گریپ فروت و پرتقال آسانتر از لیمو و لیموترش است ، اما بهتر است کل میوه را بخورید تا این که فقط آب آن میوه را بنوشید.
وقتی میوه ای می خورید فیبر میوه را وارد بدنتان میکنید و این فیبر محلول می تواند جذب قند را در جریان خون شما کند کند که این امر می تواند به ایجاد ثبات در سطح قند خون شما کمک کند.
طبق یک مطالعه ، اجزای فعال زیستی مرکبات می توانند در پیشگیری و درمان چاقی نقش داشته باشند.
افرادی که چاقی دارند به احتمال زیاد به دیابت مبتلا می شوند زیرا با ابتلا به چاقی به توانایی بدنشان در استفاده صحیح از انسولین برای کنترل قند خون فشار بیشتری وارد شده است.
اگرچه تحقیقات بیشتری مورد نیاز است ، اما شواهد نشان می دهند که ویتامین C ممکن است تأثیر مثبتی بر دیابت داشته باشد. تحقیقات میگویند :
یک منبع قابل اعتماد نشان داده است که مصرف ۱۰۰۰ میلی گرم ویتامین C به مدت شش هفته ممکن است با کاهش قند خون و چربی خون به کاهش خطرابتلا و بروز عوارض دیابت نوع ۲ کمک کند.
مطالعه ای دیگر نشان داده است که نیاز به مکمل ویتامین C در مبتلایان به دیابت بیشتر است.
یک منبع معتبر اظهار داشته است که مصرف ویتامین C در رژیم غذایی می تواند نقش مهمی درجلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲ داشته باشد.
اگرچه لیمو از مزایای زیادی برای سلامتی برخوردار است ، اما همواره مواردی را باید در نظر داشته باشید:
آب لیمو اسیدی است و می تواند مینای دندان را از بین ببرد.
لیمو می تواند باعث سوزش سر دل شود.
لیمو یک ادرارآور طبیعی است.
پوست لیمو حاوی اگزالات است ، که وجودش به مقدار زیاد می تواند منجر به ایجاد سنگ کلیه اگزالات کلسیم شود.
اگر عوارض جانبی مصرف این میوه را تجربه کرده اید ، مصرف لیمو و آب لیمو را محدود کنید و یا از مصرف آن خودداری کنید. در صورت بروز عوارض جانبی شدید مانند سنگ کلیه حتما به پزشک مراجعه کنید.
خلاصه:
لیموها با داشتن مقادیر زیادی ویتامین C و فیبر محلول ، به علاوه ی شاخص گلیسمی پایینی که دارند ، می توانند جایی ثابت در رژیم غذایی شما داشته باشند ، چه دیابت داشته باشید چه نه.
اگر مبتلا به دیابت هستید و قصد افزایش مصرف لیمو را دارید ، با پزشک یا متخصص رژیم غذایی خود صحبت کنید تا مطمئن شوید که این تصمیم شرایط فعلی شما مناسب است.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منابع:
healthline
مطالب مشابه
ارسال نظر
نظرات شما
0 نظر